Mit képzelnek magukról azok az emberek, akik a nem mosnak fogat?
A mai világban nem mosni a fogunkat...
Milyen dolog ez?:o
Figyelem sok diplomás ember fogát és tiszta lepedékes még nekik is:/
És rengeteg fiatal sem mossa.
Okés írd ide.
Én is találkoztam már ilyennel akinek rohad a szája, és elég kiábrándító. Mondjuk én szerintem inkább férfiakra jellemző.
Egyébként hány éves vagy hogy rengeteg fiatal?:D
Nőkre is jellemző!
18 vagyok.
Huhh hát te sem vagy olyan idős mivel én sem gondolom magam annak. Pedig egy korosztály vagyunk ezek szerint.
Szerencsére ilyen lányt/nőt én még nem láttam.
Egyébként volt már tanárom aki a fogápolást elhanyagolta. Amikor közel jött és beszélt tiszta kutyaszar szagú volt a szája, gyomorforgató volt. Rettenetesen undorító volt. Másnál még olyan szájszagot szerencsére nem tapasztaltam.
Viszont ha valakinek lepedékes a foga még mindig jobb mint az ha rohadna a szája :D.
És miért "huhh"-zol?:D
Fiu vagyok,ne akarj befűzni-.-
Eszem ágában nem volt téged befűzni, csak 18 évesek nem szoktak ilyet mondani hogy ,,rengeteg fiatal''.
Viszont ezek tényleg megtörténtek és még mindig jobban el lehet viselni ha valakinek lepedékes a foga, mintha rohad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!