Fogszabályzot szeretnék mennyire fájdalmas a viselése?
Felső fogsoromon lenne! 1-1.5 évig kellene hordani!
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 19:48
1/9 anonim válasza:
Az elején fájdalmas pár napig, meg havonta amikor meghúzzák, akkor utána feszít, de nem vészes. Nekem néha jobban fáj, de az is csak 1-2 napig tart. Nem vészes egytalán! Nekem már 1 éve fent van és nagyon sokat segített:) szerintem megéri, vágj bele!
2015. jan. 12. 19:55
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt!még annyi hogy 27 vagyok és nemtudom de mi a véleményed a fehér szinüröl az annyira nem làtszik?mert a fém szinüvel hàt nem vagyok nagyon kibékülve!igaz dràgàbb de annyit megér nem?
2015. jan. 12. 20:04
3/9 anonim válasza:
Milyen fogszabályzó? állandó? kivehető? húzós? csomó van.
Nekem kb 5 hónapja vették le. Megéri. Amikor felrakják fáj enni, de egy hét és elmúlik.Addig eszel főzeléket,levest, pudingot,tejbegrízt. Senki se halt még bele:D. Ezermillió dolog van ami jobban fáj :D pl ha bevered a kislábujjad:D
17/L 3,5 évig volt fent
2015. jan. 12. 20:06
4/9 anonim válasza:
Mennyivel drágább? Ha van rá pénzed, megéri.
2015. jan. 12. 20:07
5/9 anonim válasza:
Első vagyok:
Szerintem ha van rá pénzed, akkor a fehér legyen, vagy átlátszó, szóval az, amelyik kevésbé látszik. Főleg azért, mert akkor az neked is kellemesebb, hiszen mondod, hogy a fémmel nem vagy kibékülve.
2015. jan. 12. 20:17
6/9 A kérdező kommentje:
Igen àllandó lenne!húzós azt nemtudom de szerintem az mert havonta egyszer vissza kell mennem!akkor nem veszélyes ahogy irjàtok!nyàron egyébként eltört 2 làbujjam nah az fàjt tényleg!😂
Amugy a sima az 70 a feher az 120!csak talàn az nem làtszik annyira!😕
2015. jan. 12. 20:22
7/9 anonim válasza:
Szia :) Nekem 4 nappal ezelőtt tették fel ezért még frissek az élmények.Nekem kerámiás van,pont amit mondasz...olyan,hogy alig látszòdik szinte beleolvad a fogaimba és imádom!!Egyszerűen ez hozta meg az önbizalmam és állandóan mosolygok.Először anyu észre sem vette hogy rajtam van.1 m ről nem is látod.Tulajdonképpen csak a drót látszódik de vékonyan.Nem fogják észrevenni,nyugi.Nekem hetente kell mennem húzni rajta és az elkövetkezendő 10 percben brutálul fog fájni.Ja meg a legeslegeslő nap de fájdalomcsillapító és tádám.Rágás fura lesz és fájni fog,de nem vészes,mert ha én a 41 kgmel bírok enni és virulok vigyorgok te simán kibìrod.Ez mindenkinél más.Úgy gondolom vágj bele,nem fogod megbánni és hát az eredmény is szuper lesz.Igaz,hogy 1000euro de ez van.Beszélni,sportolni,enni,inni bírsz rendesen drága csak ne harapj elől és kerüld a pop corn dió mogyoró pisztácia rágó dolgokat.Keveset fáj és mintavétel elég kellemetlen...ne egyél előtte,mert könnyen hányhatsz ha olyan fajta vagy és közben orrodon vegyél levegőt lazulj el énekelj magadban vagy számolj! :) Remélem segìtettem.További szép éjjelt :D
2015. jan. 12. 23:19
8/9 anonim válasza:
23:19 es vagyok.Igen megéri de csak ha van pénzed mert nagyon drága 1000 euro
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!