Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » +1 fogam nőtt. Fáj. Mit tegyek?

+1 fogam nőtt. Fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A felső/jobb fogsoromon, egy sorral beljebb. Várjam meg, míg befejezi a növést vagy menjek el orvoshoz?

22/F

2010. febr. 3. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a bölcsesség fogad ami elég rossz helyre nőtt ki. Én megmutatnám egy fogorvosnak biztos ami biztos.
2010. febr. 3. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
fogorvos!!!
2010. febr. 3. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés komoly???? Mit vársz tőlünk, hogy kivarázsoljuk? Nyomás a fogorvoshoz!
2010. febr. 3. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
TB nélkül ez mennyibe fog "fájni"?
2010. febr. 4. 09:04
 5/7 anonim válasza:
nyomás a dokihoz és húzasd ki mert nagy eséllyel elcsorbítja a fogaidat ha nem férnek el rendesen nem hiszem hogy nagyon drága lenne sőt szerintem csak magánfogorvosnál kell fizetni foghúzásért
2010. febr. 4. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy forintban is kevesebbe kerül most kezeltetni, mint később fizetni az elhanyagolás összes következményét.
2010. febr. 4. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
TEgnap voltam az orvosnál. 2 fiatal doki volt. beadtak 2 ampulla normál érzéstelenítőt. azt mondták, hogy a normálnak a 2-2.5-szersét adták be, aztán beadtak még egy ampullával a legerősebb érzéstelenítőből is. de még így is beszartam a fájdalomtól, mikor elkezdték húzni. recsegett-ropogott a szájpadlásom. 2x állítottam le a húzást. felküldtek a szájsebészetre, ott megnézték és mondták, hogy csothártya gyulladásom van és ezért nem érnek szart sem az érzéstelenítők. most itt tartok, hogy össze sem tudom zárni a számat, megnyitották az egyik fognak a gyökerét és most nem tudom összezárni sem a számat, gyulladáscsökkentőt kell hogy szedjek. már megbántam, hogy fogorvoshoz mentem. nincs valami emberibb módja annak, hogy leszedjenek egy fogat?
2010. febr. 6. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!