Ha még nem nőtt ki az összes fogam, lehetek fogszabályzós?
Figyelt kérdés
Nagyon rondán állnak a faogaim. 13 éves vagyok, és még nem nőtt ki az összes fogam, minden oldalon (alul-felül) csak 6. Alul most nő a 7. Így lehetek fogszabályzós vagy várnom kell? S:2010. okt. 21. 19:30
1/7 anonim válasza:
Egy sorban csak 6 fogad van? 8OO
2/7 anonim válasza:
Nem minden sorban, hanem minden oldalan. Magyarán egy sorban 12 fog.
Amúgy persze hogy lehet. Nem láttál még más 13 éves fogszabályzósan ?
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, és igen, egy sorba 12-t értettem. Csak azért, mert barátnőmnek például kinőtt mind a 7. Osztálytársamnak (aki fogszabis) nem tudom...
2010. okt. 21. 19:44
4/7 anonim válasza:
Mind a 7 ??
Ha úgy vesszük, akkor az csak 28 fog. Az embernek 32 van, szóval alapból marhaságot kérdeztél :D
2. voltam.
5/7 anonim válasza:
Semmi ertelme!! Vard meg, mig kino az osszes marado fogad, hiszen azt kell szabalyozni. Nagyon extrem esetekben szoktak a tejfogakat, hogy a maradok jo helyen bujjanak ki. Amennyiben mar most rarakjak, akkor csak meghosszabitod a szenvedesed a fogszabival. Ha a Damon technikaval csinaljak a fogszabalyzasodat, akkor kb. a felere lehet csokkenteni a szabalyzas idotartamat!! Ezzel a fajta szabalyzassal felnotteket is szabalyoznak, mert a leghatasosabb!!
6/7 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: Úgy értem, hogy 13 évesen mind a 7 foga =)
utolsónak: tejfogam már nincs.
2010. okt. 22. 12:59
7/7 anonim válasza:
Nagyon jol irtad, az embernek akkor lesz 32 foga, ha a bolcsesseg fogak is konottek. A fejletteb egyedeknek mar nem no ki, ill, van akinek csak ketto, vagy egy, szoval valtozo, semmi jelentosege!! Jelentosege akkor van, ha mar az osszes kinott es valaki fogszabalyoztatni akar. Ilyenkor csinalnak egy un. panorama Rtg-t es abban az esetben, ha a bocsessegfogak bennt vannak, de nem bujtak ki es esetleg keresztbe allnak, ami nagyon sokszor fordul elo,akkor ezeket ki kell muteni, hiszen nyomjak az elottuk levo fogakat. Nyugodtan vard meg mig az osszes fogad kibujik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!