Mit nem ehet, ihat egy fogszabályzós?
A fogaszabályzóját nem ajánlatos megenni....egyébként rágót,olvadós cukorkát(beleragad) meg ilyen kemény rágcsákat pl mexicorn,ja meg szerintem a pattogatott kukorica sem jó!
:)am volt egy fogszabályzós barátnőm 2 hétig nem evett ilyesmiket,aztán ugyanúgy ette mintha nem lenne fogszabályzója,nem lett semmi baja,csak undorító volt egy kicsit a sok kajamaradék a szájában :D xD
Ne szopogass mágnest.
Én mindenfélét ettem. Étkezés után pedig a fogszabályzós tisztítófejjel piszkáltam ki a maradványokat, mert ez már csak ilyen. Volt hogy levállt egykét bigyó a fogról, de ez csak a ragsztás erősségétől függ. Volt hogy almát ettem lassan normál tempóban, de kenyértől is vált már le. Ilyenkor visszaragasztják. 2 év alatt kétszer jött csak le. Rágózni sose rágóztam, de szerintem az kevés ahhoz, hogy kárt tehessen. 30 napos kőkemény piritósokba kellene állat módon beleharapni, hogy leválljon egy-két olyan vacak és elgörbüljön az ív, vagy kimozduljanak a fogaid.
Nem használtam semmi olyanra a fogaim amire nem valók, pl. diótörés, sörnyitás.
A fogszabályzóval teljes értékű életet élhetsz mindent megehetsz ugyanúgy, de a kifejezetten kemény dolgokat azért ajánlott lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!