Szerintetek nagy szégyen ha sok tömött fogam van?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Még az összes fogam megvan,de szinte az összes rágófogam tömött. Nagyon gázos ebben a korban ? A fogorvos előtt is szégyellem .2014. dec. 15. 21:42
11/14 anonim válasza:
Egyébként érdemben is válaszoljak, nem gáz szerintem sem. Sajnálatos, hogy így alakult, de legalább törődsz vele és ez jó, hogy igényes vagy! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Sosem fogtam a genetikara..de az nagyon sokat szamitott volna ha idoben elmegyek fogorvoshoz es nem akkor amikor 8-9 fogam szuvas mar.
2014. dec. 16. 00:12
13/14 anonim válasza:
Nem is neked szólt a genetikára vonatkozó válaszom, kedves kérdező :) A genetikát emlegető 2-3 hozzászólónak írtam. Te nagyon helyesen abban látod a hibát, hogy elhanyagoltad. Sok ember még ezt sem képes bevallani, hanem hápog, hogy "de hát én sokat jártam fogorvoshoz". Csak azt felejtik el, hogy akkor már amikor baj volt, mert őszintén az emberek nagyobb része tojik bele a féléves kontrollba és csak akkor megy, ha már valami fáj. Te viszont tuti vigyázni fogsz már rá, a bőrödön tapasztaltad meg, hogy mennyivel jobban számít a jó megelőzés.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom akkor nekem vasbol vannak a fogaim. Mikor kihullottak a tejfogaim a friss fogaim kozul 4 ragofogam kilyukadt, amalgam tomessel tomtek be. Aztan 15-18 evesen elhanyagoltam a fogaimat nem mostam rendszeresen, volt hogy csak hetente egyszer. Fogorvoshoz sem jartam. Megsincs tobb lyukas fogam. Majd szemleletet valtottam es rendszeresen apolom a fogaim. Par eve kicsereltettem az amalgam tomest feherre. 31eves vagyok, 3 bolcsesseg fogam megvan es kosznik jol vannak. Terhes vagyok, kotelezo a kontrol, semmi mas dolga nem volt a fogorvosnak mint 2db tomest kicserelni a tobb eve betomott fogaimon, mert abbol a 4-bol 2rol letort a tomes. Amit en eszre se vettem. A dokim mindig azt mondja, szepek a fogaim. Ennyit a genetikarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!