Pikkelysömöröm van állítólag! De tönkre teszi az életem! Valakinek hatott már valami gyógyszer/krém?
tünetmentesíthető a pikkelysömör. vannak különböző krémek, kísérletezni kell velük, melyik a legjobb neked.
nem mellesleg kerülnöd kell a stresszt, az alkoholfogyasztást stb. azok eléggé rossz hatással vannak a pikkelysömörre.
SZia!
Gyógyszertárban kapható egy krém SANATOPIC kéz és lábra (ettől függetlenül egész testfelületre sőt babákra is használják) 200ml tubus 1500ft nem tartalmaz semmi olyan dolgot .elmúlni nem fog tőle de sokkal jobb lett nekem visszakaptam a bőr érzést.puha volt újra. azóta ezt a krémet nem teszem le.
szteroidos krémeket felejtsd el ártalmas hosszú távon. Esetleg van-e valami étel allaergiád, tej,liszt,tojás--azaz glutén,laktóz,laktulóz,tojás... mert ha igen segíthet ha totálisan kihagyod az étrendedből. esetleg adalékanyag,izfokozók,szinezékek. bőrgyógyászküldhet el allergia tesztre.
Okozhatja a szervezetben lévő góc is. fogászatra küldtek? lehet egy foggyökéren ülő gondot nem okozó gennyzsákocska,bölcsességfog.Füll-orr-gége gennyes mandula vagy éppen női probléma is.
sok minden kiválthatja ezt. lehet hogy a pamut, a műszál a vegyszer, öblítő, vagy mosóporok,macskaszőr. bármi igazából ami egy allergiát.
mindenkinek más hat,vagy nem hat. türelem játék és sokféle krém kenegetése...
ez a betegség egy immunvédekezés.én nem vállalom be a tablettás ,injekciós kezelést mivel az immunrendszert ölik meg vele,hogy a bőrnek az immunreakciója legyengüljön ezáltal ne dolgozzon annyira.. egy tüdőgyulladás el is vihet akár..
9 éve együtt vagytok pároddal. mikor jött elő rajtad? szerintem tényleg nem zavarja. ne emlegesd ezt neki,ne stresszelj rajta mert ezzel fogod felhúzni és tényleg idegesíteni fogja hogy állandóan ezt kérdezed..
jah van aki a BIOMED:árnika krémet használja és segít neki halványodni. gyógynövényesbe,patikába 700ft kb..
sokan isznak förtelmes articsóka teát én nem tudom meginni az étrend kiegészítő kapszulával eddig semmire nem mentem a bőrömmel amúgy pozitív. d vitamin napi 3000 IU egységnyi. c vitamin
sok sikert de a sanatopicot én nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!