Bölcsességfog eltávolításról tapasztalatok? Mire számíthatok?
Akkor a lehető legkomplikáltabb verzió elé nézel, de ne ijedj meg. Rengeteg rémhír kering ezekről a neten, több hetes fájdalom, hosszú gyógyulás, feldagadt arc, szájzár, stb. Viszont én vagyok az élő példa, hogy át lehet vészelni simán, nekem se nagyobb fájdalom (estére azért 3 napig bevettem 1-1 advilt), se duzzanat, semmi nem volt.
A dolog konkrétan úgy nézett ki nálam, hogy felvágták az ínyt, elfúrták a fog felett lévő csontot, kettévágták fúróval a fogat, kiszedték 2 darabban és összevarrták. Ez így egyszerűnek tűnik, de varrással együtt közel háromnegyed órát elvoltak. Mondanom sem kell, az egészből csak a feszegetést éreztem, illetve azt, hogy rezonál a fejem amikor fúrtak.
Egy kis plusz információ, ez a klinika honlapjáról van ahova járok, a "fekvő nyolcas" rész vonatkozik rád is főleg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!