Feldagadt íny? Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy gyökér kezelésre váró fogam ami tegnap fel dagadt az ínye picit !( nem fáj ) Kérdésem az hogy mit tudd ezel kezdeni a fogorvos illetve hogy kedd délellötig várhatok vele ? vagy menjek el már hétfön dokihoz ?2014. dec. 7. 09:13
1/3 anonim válasza:
Gyökérkezeléskor (lehet), hogy nyitva hagyja a fogat, hogy tudjon távozni a genny. És6Vagy lehet, hogy ad gyulladáscsökkentőt.
1 nap csúszás szerintem nem para, én hetekig is vártam, mire eljutottam dokihoz (nem, ezt nem javaslom). Mondjuk én nem is úsztam meg egyszerűen, szóval sokat várni nem érdemes, de szerintem nem egy napon múlik a dolog. Illetve, ha van annyira korrekt a fogdokit, hogy nem szedi le a fejedet, akkor hívd fel holnap és jelezd neki mi van, és kérdezd meg tőle, hogy tud-e hamarabb fogadni, kell-e hamarabb menned, vagy majd kedden elég.
2/3 A kérdező kommentje:
Munka miatt kérdezem csak .Holnap meloznom kellene..de végülis nem fáj..kedden délelöt meg rá érek !
2014. dec. 7. 09:52
3/3 anonim válasza:
Ráérsz kedden menni, addig öblögess, vagy kenj rá Phlogosolt töményen, esetleg sós vízzel, mindkettő jó a guylladásra, valószínű ott akar utat törni magának a genny, majd elmúlik ha gyökérkezelik és lemegy a gyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!