Diabéteszes és a fogorvos?
Diabosoktól kérnék hozzászólásokat vagy hasonló betegséggel küzdő emberektől
Üdv! Érdekelne, h volt-e már valaki fogkő eltávolításon!?
1, érzéstelenítővel vagy anélkül?
2, igy vagy úgy mennyi idő után tért észhez a "megrángatott" fogsor annyira h tudtatok rendesen étkezni?
Milyen eljárások a legkedvezőbbek?
Előre is köszönöm
Én 1-es tipusú vagyok, napi 3x60g szénhidrátra vagyok beállítva-beállva- nem mellesleg elég egyoldalú és válogatós az étrendem :S Tudom, nem egészséges,de... Szóval a kis turmixokkal és hasonló kajákkal nem lennék kielégítve :/ max burgonyapüré stb...
Csak azért írom le a gondolataim hátha másnak is segítek vagy esetleg még az olvasók nekem :)
Köszönöm az eddigi kommenteket :)
Na igen! :D Nagy a megoldások tárháza :D
Szóval ne féljek a fájdalomtól,max a kellemetlenségektől?
jó, hát azt nem mondhatom, hogy szopogassál negrót :)))
valamit valamiért. a fog többet ér, mint egy-két étkezés. nemrég voltam belsőszervek tükrözésén. 1 hétig diétázni kellett, az utolsó 4 napon már csak folyékonyat ehettem. na most ehhez képest 1x folyékony krumplipüré, ami még finom is...
ehhhh, nem esnék kétségbe ;)
Szia!
Én egyes típusú vagyok, és én is voltam már fogkő eltávolításon. Semmi extra, nekem kb. 20 percig tartott. Kicsit kellemetlen, de abszolút nem fáj. Egy kicsit vérzett a fogínyem, de az hamar elmúlt, és nem érzel semmilyen fájdalmat, szóval az evésben szerintem nem fog korlátozni. Ne izgulj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!