Bölcsesség fog húzás, melyik fogorvoshoz menjek?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy szeretném kihuzatni két bölcsesség fogamat, viszont egy foghúzás 15000 Ft, nem szívesen ad ki rá az ember pénzt, de persze az a fogorvos ami a településemen kezelne ingyen végzi ott a munkát, mivel oda vagyok bejelentve. Viszont azért bölcsesség fog kihúzása, főleg ha kettőről van szó lehet nem a legjobb ezt 140 km-re lévő településen végeztetni, igaz a doktor 40 éve ott dolgozik már, de egyebet nem tudok róla. Aki járt már ilyen cipőben az kérem mindeképp hozza tudtomra, hisz én is ugyanazt az utat fogom végigjárni.2014. okt. 26. 16:22
1/2 anonim válasza:
Mérlegelj: két út ára oda-vissza ingyen húzással vagy nincs útiköltség 30 ezer forintos húzással. Egyszerre is kihúzhatják a kettőt, ha nem problémás (mint pl. nálam, mert műtét lesz), akkor pedig megspórolsz egy utat. Én szívesen kiadom a foghúzásra a pénzt, mert fontosabb, mint a cigi, amiről leszoktam.
2/2 anonim válasza:
Vagy egyszerre csak egyet huzass ki s meglátod az
a doktor, aki ingyen csinálta, milyen volt és ha jól csinálta elmész hozzá a másik fogaddal is (kicsit később)
Ha meg nem tetszett a munkája elmész a másik foggal a másik dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!