Adjak hálapénzt? A helyi SZTK-ba járok fogorvoshoz, sok dolga van velem,10 fogra koronát csinál, húzás, gyökérkezelés, csiszolás stb.
Csak a porcelán koronáért kell fizetnem (persze ez sem kevés,230000 forint), de minden más, pl. az ideiglenes pótlás, meg az előbb felsoroltak is ingyenesek.
A doki nagyon rugalmas, baba miatt nehéz velem időpontot egyeztetni, de mindig megoldjuk, illetve volt, hogy rendelési időn kívül bement a rendelőbe, (és nem is itt lakik) hogy az ideiglenes pótlást megkapjam.
Szóval adnátok? Ha igen, mennyit?
Egy drága bort mindenképp gondoltam neki adni, de az nekem ingyen lesz, rokonom borász.
A bor bőven elég.
Amúgy hogy-hogy ilyen "olcsón" megúszod? Én is sztk-ban csináltatom, de nekem 1 fogam kerül 37e Ft-ba... :S
Hidd el, jobban örül a bornak, mint a pénznek. Esetleg ha kevésnek érzed az 1 üveg bort, adj neki 1 üveg fehéret, 1 üveg vöröset.
Lehet, hogy nem is szokott pénzt elfogadni, ebben az esetben meg tök kínos lenne mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!