Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most mit csinaljak? Kihuzassam?

Most mit csinaljak? Kihuzassam?

Figyelt kérdés

13 eves lany vagyok. Van egy fogam ami nagyon erzekeny a hidegre es mostanaban hideg hatas nelkul is faj. A nyaron mar kihuztak az egyik fogamat. Tudjatok azt amivel ragunk. Alulrol. Nem nagyon zavar, ugyanugy eszek iszok minden. Ugyanarrol a helyrol, csak epp a masik oldalrol kellene kihuzni, mint az elozot. (azt elfelejtettem hogy betomtek, es azota faj. Mar a tomes utan is fajt de mosz egy kicsit rosszabb lett. A tomes lesz elcseszve? Sztem valahol nem "zsr" elegge.) Vagy gyokerkezeles lenne a jobb? Mit ajanlotok? Valamit kene vele csinalni mert nagyon rossz.

Bocsi a helyesirasert es az ekezetert, de telefonrol vagyok.

2014. okt. 25. 00:12
 1/4 A kérdező kommentje:
"zar"*
2014. okt. 25. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben nem te döntesz, nem te végezted el a fogorvosi kart az egyetemen. Ez nem étterem, hogy rendelj. Menj el a fogorvoshoz, esetleg egy másikhoz, mint aki betömte, és majd ő eldönti a szaktudása alapján. Mindenesetre addig örülj, amíg azt mondja, hogy nem kell kihúzni. A fogainkat nem véletlenül teremtette a jóisten.
2014. okt. 25. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el fogorvoshoz mielőbb, ha lehet gyökérkezeléssel megmenteni, akkor az jobb lenne, mint a húzás, mert még nagyon fiatal vagy, hogy sorban elveszítsd a fogaidat.
2014. okt. 25. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:

azért fáj mert gyulladás, genny lehet a gyökereknél.

Nekem egy jó (magán) fogorvosom gyógyszeres tömést tett egy ilyen fogamba és 12 év óta is meg van.

2014. okt. 25. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!