Már 3 napja minden reggel fogmosás után vérzik az ínyem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Beteg voltam, nagyon bevolt dugulva az orrom, és fürdőkádnál fújtam az orromat, elég hosszasan.(este) és ekkor vettem észre először, hogy véreset köpök O.o
Másnap reggel fogmosás után megint vérzett a fogínyem, vagy fogam. Ma már a 3. reggel telt ez azóta, és fogmosás után vérzik... Ma almát ettem, és akkor is észrevettem hogy vérzik
Menynire kell komolyan venni? Vitaminhiány kivan zárva, lehet hogy a sok orrfújástól van és csak ideiglenes, vagy mi?
2014. okt. 8. 15:01
1/2 anonim válasza:
Használj cserszömörcés szájvizet, paradontax vagy meridol fogkrémet, öblögethetsz kamillával is. Ha nem múlik akkor érdemes elmenni egy fogorvoshoz,mert lehet,hogy a fogkő miatt gyulladt az íny és azért vérzik!
2/2 anonim válasza:
Ínygyulladás veszélyes lehet, ha nem kezelik, ha van fogköved, akkor szedesd le, vegyél Pradontax, vagy Meridol fogkrémet és fogkefét, használj fogselymet és Gengigel géllel kenegesd az ínyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!