Lesz fogszabályzóm. Tapasztalatok (? )
Nekem már fél éve van én is nagyon paráztam hogy vajon hogy fog állni meg hogy mennyire fog fájni. De felesleges volt így visszagondolva hülyeség volt a sok izgulás.
A mintavétel sem nagy szám egy masszába bele kell harapnod várni kell pár percet és kész.
Amikor felragasztják egyáltalán nem fáj. Kapsz egy szájterpeszt amitől nem tudod majd becsukni a szád egyébként ez nem kellemetlen mert legalább nem neked kell tartani a szádat. Aztán pedig lemossák a fogaidat bekenik egy ragasztóval és rárakják a bracketteket és uv fénnyel megszárítják(én ezt a részt szerettem mert ilyen meleg érzés és kellemes:D) ha ráragasztgatta utána belefűzi az ívet és rárakja a gumikat és kész is. Hamar kész van nekem 15 perc volt! Utána pár órával kezd el fájni ami kibírható igaz csak pudingokat,leveseket bírsz enni de ennek is megvan a jó oldala mivel ehetsz annyi krémtúrót,pudingokat amennyit szeretnél:DDD de ez elfog múlni 3-4 nap múlva szóval ez a pici fájdalom teljesen megéri a végeredményért.:) utána pedig azt ehetsz amit akarsz! Nekem nem volt éjjeli fogszabályzóm mert nekem az orvosom nem ajánlotta mert az nem annyira hatásos. De ezt nem te döntöd el hogy milyent szeretnél! Ha nagyon ferdén állnak a fogaid azt éjjeli fogszabályzóval nem tudják teljesen rendbe hozni. Én a nappalit ajánlom sokkal hatásosabb. Pár nap után már látod is a változást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!