Debreceni szájsebészeti tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Problémám a következő. Fent az első metszőfogam függőlegesen letört/kettétört.
Ma voltam a fogorvosomnál aki első ránézésre azt mondta fel tudja építeni de azért röntgenezzük meg. Sajnos akkor derült ki hogy a mellette lévő szemfogam gyökere nem egyenesen hanem a metszőfogam felé nőtt így hiába felépíteni nem lenne tartós.
Most pihentetem az ínyem kb két hét múlva kér nekem egy időpontot a debreceni szajsebészetre ct-re illetve ott ki is műtenék. Akinek van bármilyen tapasztalata a szájsebészetről nagyon megköszönném ha leírná. Mennyi idő, fáj-e illetve altatásba nem lehetne megműteni.
2014. okt. 17. 15:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!