Bölcsességfog eltávolítása szájsebészeti műtét során - tapasztalatok?
nekem tegnap a bölcsességfog előtt kettővel levő fogat szedték ki véséssel. 1 órán át tartott...nem volt rossz am, abszolút nem fájt.
a bölcsességfogam 180 fokban fekszik. azt mondta rá a doki szó szerint, hogy hagyjuk azt amig nem okoz panaszt, mert ha kivetetem...azt a napot sose felejtem el.
nem tudom ez mit jelent, de nem is akarom.
valószínűleg azt nem a fogorvosod szedi ki, hanem szájsebészeti beavatkozás lesz véséssel. azt lehet kérni altatásban.
Jézusom, ez szörnyű :D
Én a Budapest Dentalba járok, ott végeznek szájsebészeti műtéteket is, nem sztk-ba megyek, szóval remélhetőleg nekem nem fognak vésni. Ha jól informált vagyok, akkor fúróval szét tudják repeszteni a fogat, ha a helyzet úgy kívánja, hogy több darabban kell kiszedni, valamivel humánusabb módszernek érzem, mint a vésést.
nekem kettőt műtöttek ki és egyik meg se látszott be se dagadt, nem fájt, a másik megdagadt és csak kicsit fájt
viszont félig voltak kint a fogak, és 2-2 órás volt a műtét, mert a bent levő része nagyon a csontban volt, és apró darabokban lehetett csak kiszedni
de nem mondanám, hogy akkora szám lett volna, kb 2 hétre rá minden elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!