Fogszabályzó 22 évesen?
Figyelt kérdés
az alsó fogsorom kicsit szabálytalan, nem dúrva, csak egy kicsit, az szeretném kérdezni hogy 22 évesen nincs késő a fogszabályzóhoz, illetve meddig kéne hordani?
kb ilyen az alsó fogsorom, de az is csak elöl: [link]
2014. okt. 22. 14:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem megéri és egyáltalán nem késő!! Inkább most csináld meg, és későbbiekben szép lesz.A felsőd egész rendben van az alsódra sem kell szerintem végig. Sok sikert hozzá! :)
2/3 A kérdező kommentje:
az nem az én fogam, csak találtam egy képet ami legjobban hasonlított az enyémre, bár az enyém kicsit szebb, amúgy felhelyezés után szokott fájni?
2014. okt. 22. 15:16
3/3 anonim válasza:
3-4 napig fáj a felhelyezést követően meg 3-4 napig nem igazán tudsz enni szilárdat ,mert fáj ,de meglehet szokni én 21 vagyok és fél éve van fogszabim lent is fent is és még lesz egy jó ideig. Annyi ,hogy a TB nem támogatja ,hanem neked kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!