Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen a fogaid állapota? Sok...

Milyen a fogaid állapota? Sok tömött fogad van? Hány fogad hiányzik eddig? Pótlások? Életkort is írjatok legyetek szívesek

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 08:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
09:40: tényleg nem sok mindent lehet tenni. Nekem 2,5 év szoptatás alatt 4 lett lyukas, a terhesség alatt 1. Ha szülök még egyet, akkor is várható, hogy lesz valami. De szerintem az a megoldás, hogy nem akkor kell fogorvoshoz menni, amikor fáj meg nagy a lyuk. Nekem a legpicibb lyukakat is egyből betömte az orvos, így semmi gond. Életemben egyszer fájt fogam, a többit észre sem vettem, mert rendszeresen járok fogorvoshoz.
2010. jan. 19. 09:50
 12/24 anonim válasza:
Szia! 35 éven nő vagyok. Két fogam rágófogam hiányzik alól. Mindkettőt rosszul tömték be és begyulladt. Ezenkívül még 3 tömött fogam hátul. Terhesség alatt nem romlottak meg a fogaim, viszont az ínyemmel vannak problémák.(a család női tagjainak ínysorvadása van)
2010. jan. 19. 09:54
 13/24 anonim ***** válasza:
4 fogam hiányzik, de fogszabályzás miatt, nincs tömésem, csak egy kis fogkövem két fognál:)
2010. jan. 19. 11:03
 14/24 anonim ***** válasza:
elöző vagyok: 20/L
2010. jan. 19. 11:03
 15/24 anonim ***** válasza:

nincs tömött fogam, 1 fogam hiányzik, 2 kicsit törött.

24L

2010. jan. 19. 15:41
 16/24 anonim válasza:
16 éves lány vagyok.A fogaim elég sárgák,ezért kénytelen vagyok fehéríteni.2 fogam hiányzik,vannak tömött fogaim is,de jól bírják. :) Most jön a bölcsességfogam .De a sárgaságot leszámítva,szép egyenletes fogsorom és erős fogaim vannak. :]
2010. jan. 19. 20:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Mindegyik fogam megvan és egészségesek is...csak egy bajom van velük...az h eléggé sárgák, szal gondolkozom a fehérítésen, csak nem tudom h ilyen korban azt már lehet e :)

15/L

2010. jan. 19. 21:39
 18/24 anonim ***** válasza:
én 14 éves vagyok és már 6 tömött fogam van :(
2010. jan. 24. 18:24
 19/24 anonim válasza:

Nekem egyik fogammal sem volt gond, nincs lyukas fogam és egyiket sem kellet kihúzni se semmi. Szerencsére szüleimnek is szép egészséges fogaik vannak és tőlük örököltem

16/L

2010. jan. 26. 14:54
 20/24 anonim válasza:
nekem van 2 tömött fogam (rágó) szép szimmetrikusan, de kb 11-12 éves korom óta nem voltam fogorvosnál mert semmi baja a fogaimnak, gondolom a táplálkozásom változott vagy nemtudom. ja és kintvan mind a 4 bölcsességfogam semmi fájdalom nem volt csak kibujtak:) 19/F
2010. jan. 28. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!