Hány éves vagy és milyen a fogaid állapota?
Figyelt kérdés
Nekem 4 fogamat már ki kellett húzni ( a 4db hatos), ezenkívül 7 fogom tömve van. Mind kezelve van, lyukas fogam nincs, de mindössze 17 éves vagyok.2009. júl. 8. 14:26
1/26 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én tavaly csináltattam meg a fogaimat. Nem is tudtam hogy ennyi rossz van. 11 lyukas fogam volt, már mind be van tömve, és megcsináltattam a fogfehérítést is.
3/26 anonim válasza:
Én 22 vagyok,2 fogam hiányzik(bölcsességfog),és van pár tömött fogam is.
4/26 anonim válasza:
36 vagyok, három tömött fogam van a többi egészséges.Családi örökség a jó fog.
5/26 anonim válasza:
16 éves fiú vagyok eddig csak 2 fogamat kellett tömni,remélem több bajom már nem lesz velük
6/26 anonim válasza:
A magyar átlaghoz képest tűrhető.
1 fogamat sajnos muszáj volt kihúzni pár éve, 3 tömött van és egy gyökérkezelt. nekem a fogszabályzó hordása alatt romlottak el néhány fogam, hiába mostam rendszeresen. genetikától függ leginkább, bár a magyarok szájhigiénéje valami katasztrofális. én napi 2x alaposan megmosom és fogselymet is használok.
23 éves vagyok
7/26 anonim válasza:
38 vagyok és egy van tömve ( az is fronttömés, egyszerűen a sok almától citromtól lekopott a zománc), kettőt egészségesen ki kellett húzni, mert az "agyaraimnak" annyira útban volt, akkor 13 voltam, az orvos is "sírva" húzta. el is tetttük a két tökéletes fogat.
fehérítésre már gondoltam, de sok rosszat olvasok róla
8/26 anonim válasza:
21 éves vagyok, van öt tömött fogam, de mennem kell megint egyet tömetni. Úgy 19 éves koromig egyetlen fogam volt betömve, azóta katasztrófa, pedig ugyanúgy mosom, meg minden. Nem is értem...
9/26 anonim válasza:
nincs tömésem, kihúzott fogam sem
26/L
10/26 anonim válasza:
19 vagyok, 1 ki van húzva, 4 tömött, de még négyet be kell tömni, pedig minden nap kétszer mosom, nem tudom mitől lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!