Hány éves vagy és milyen a fogaid állapota?
13 tömött van :( de kéne még 2t mert nagyon fájnak.
Örököltem :( de amúgy nagyon szép fehérek és formásak :P
14/L
rossz genetika:S jaja
4-5 tömött fog. és 1 egészségeset ki kellett huzni mert begyulladt és inkább kihuzták mint gyökérkezelték mert amugy is ki kellett volna mert kevés volt a hely a számba:D.
1ik tömés: a 2es fogam elől majdnem elhalt pont időben mentünk a dokihoz. ott majdnem 1 honapig gyógytömés volt ami fehérebb vlt mint a fogaim XD szal jo volt mosolyogni XDD. mind1 megszokta mindenki:) de azért utáltam:D
most nincs rossz csak van 2 fogam ami 'hajlamos' kilyukadásra mert mélyek a barázdák ja meg van egy gyógytöméses amit majd jövöre csinálnak meg véglegestöméssel de az hátul van nemlátszik:)
15/L
14éves lány vagyok.
3-om tömött, és 1 gyökérkezelt.
A többi egészséges.
21 éves lány vagyok.
Nagyon rosszak sajnos a fogaim, pedig én is legalább naponta kétszer megmosom, de sajnos nem ettől függ.
Két fogam ki van húzva, de lehet hogy most még egyet ki kell :( Ezenkivül négy fogam van tömve, de még kettőt be kellene. Hát ez van, de emiatt nagyon rosszul érzem magam :(
27 vagyok és tömve sincs, húzva sincs :) jó genetika + odafigyelek rájuk :)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!