Rettentően fáj a fogam, mit tegyek?
Pénteken lett tömve a fogam. Egy hatalmas darab letört belőle, azt csinálta meg a doktor. Azt mondta, nem kell gyökérkezelni.
Megcsinálta, majd már aznap elkezdett fájni a fogam.(Hozzáteszem előtte sose fájt, még akkor sem, amikor le volt törve, vagy letört). A fájdalom nem szűnt, sőt, napról napra rosszabb lett, elkezdtem szedni rá fájdalomcsillapítót. Ma 5:20-kor arra ébredtem, hogy szétreped a fogam, nyomás van benne, és már harapni se tudok rendesen úgy fáj!
Ez természetes? Csak mert utána olvastam, és volt aki azt írta, hogy neki még egy hónapig fájt, volt, aki azt mondta, hogy csak egy napot szabad fájnia...
Ti elmennétek vele, vagy ezt ki kell bírni?
Nem, ez nem normális. Nekem is volt letört fogam, januárban. Betömte az orvos, és azt mondta, hogy ha fájna másnap, menjek vissza. Elvileg nem fájhat.
Menj vissza az orvoshoz, csinálja meg újra.
Minél hamarabb menj el dokihoz -
Valami begyulladt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!