Bölcsességfog növekedése okozhat ilyet?
Figyelt kérdés
Érzem mintha az alsó 2 nőne. Mentem orvoshoz nem mondott semmit, csak olyat amit én is tudok. Nyakamon megduzzadtak a nyirokcsomók, mandulám begyulladt, alig tudok nyelni. Fejem szinte egész nap sajog. Alsó és felső ajkam között kijött egy gennyes seb, ezt követte pár kicsi hólyagszerűség az ajkaimon és a nyelvemen. Alsó metszőfogaimnál begyulladt az ínyem és kicsit levált. Akárhányszor mosok fogat, nem tudom enyhíteni a szájszagot. Mivel az orvos sokat nem tudott mondani, megkérdeztem hogy lehetséges-e hogy valami nemi betegség. Mondta hogy az szájra nem jellemző. Én viszont hallottam olyat hogy orális szex okozhat ilyesmiket. Mégegy lehetőség, hogy pár napja vészhelyzetben más fogkeféjét használtam. Bár, ha ezek miatt lenne, szerintem hamarabb elkaptam volna.2014. szept. 10. 08:23
1/2 anonim válasza:
1. Más fogkeféjét sohasem használjuk, ha nincs nálunk fogkefe, megfelel erre a célra az ujjunk, vagy egy darab rongy.
2. Szájfertőzést ettől is kaphatsz.
A nyaki nyirokcsomóid a bölcsességfogaidtól is beduzzadhatnak. ( RTG felvétel )
3. A trihomonásos fertőzés a szájban ínygyulladás formájában jelentkezhet ( orális szex )
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2014. szept. 11. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!