Miért ilyen cirkuszos egy bölcsességfog kihúzása?
Figyelt kérdés
A bal felső bölcsességfogam teljesen kivan nőve már évek óta, viszont kilyukadt, így kikell húzni.A körzeti orvosom nem húzta ki adott beutalót a szájsebészetre az sztk-ba.Csináltak panoráma röntgent is.A szájsebész orvos közölte, hogy ő az sztkban nem húzhatja ki, menjek be a kórházba(fél napra kell befeküdni) és majd ott fogja ő kihúzni.Perze mennem kell laborba is, meg kérni kell időpontot a kórházba is.Kérdeztem tőle, hogy felkell e vágni vagy miért ilyen bonyolult, azt mondta csak kifogja húzni 2 perc és kész.Meghogy hátul van.De akkor minek ez a cirkusz, nem értem.Ez valami új módi, hogy nem lehet kihúzni sztk-ban?2014. szept. 9. 15:46
1/6 anonim válasza:
Labor, fél napra befeküdni kórházba??? heee?
Ilyenről még nem hallottam.
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ok nélkül mondta az orvos a röntgen alapján, hogy nem húzza ki a rendelőben. Miért nem hiszel neki? Valószínűleg csak óvatos. Hallotam már olyat, akinek szanaszét szakadt az ínye egy ilyen rendelőbeli beavatkozás után.
3/6 A kérdező kommentje:
Hiszek neki, nem is az csak furcsa.Azt hittem túl leszek végre rajta, erre mehetek a kórházba.A gyökere is normális ezért sem értem, meg műteni sem kell csak kihúzni.Lehet a vérzés miatt vagy nem tudom.
2014. szept. 9. 16:07
4/6 anonim válasza:
Lehet az átlagosnál is jobban fennáll a veszélye, hogy megnyílik az arcüreged. Az sem neked, sem a dokinak nem túl jó hír. Senkinek nincs kedve veled foglalkozni, vagy nem szeretnék, hogy tovább kelljen küldeni máshova.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet :(
2014. szept. 10. 09:14
6/6 anonim válasza:
Meg ha lyukas, akkor szét is törhet sajnos a fog húzás közben, ezért jobb, ha szájsebész csinálja -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!