Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A Szentkirályi utca 40-ben...

A Szentkirályi utca 40-ben ingyenes a szájsebészet (bölcsességfog eltávolítás)?

Figyelt kérdés

Fogszabályozás elején járok, annyi már kiderült, hogy mind a 4 bölcsességfogamat el kell távolítani, mert vízszintesen nőnek. A fogszabályozós helyen 25 ezer forintért műtenék ki darabját, azt nem engedhetem meg magamnak, a körzeti sztk-s fogorvos pedig nem ad beutalót szájsebészetre, mert szerinte ez nem rá tartozik. Szóval most berágtam, és ha ingyenes, akkor holnap elmennék a Szentkirályi utcába, mert ha jól láttam, beutalóra sincs szükség.

[link]

Ha valakinek van ottani tapasztalata, azt is szívesen olvasnám!

Köszönöm a segítséget előre is!

2014. szept. 4. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha körzetileg nem oda tartozol laza mozdulattal elküldenek.
2014. szept. 4. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, ingyenes. Beutaló nem kell, de ha vissza kell menned többször, nagyon sokára kapsz csak időpontot. Ha odamész az ambuláns rendelésre, nagy eséllyel 4-5 óra alatt megvagy. (Én 4,5 órát vártam a szájsebészetre 2 hete. Kezelésre novemberre adtak volna időpontot.)
2014. szept. 4. 12:18
 3/13 A kérdező kommentje:

Első:

"Ellátási kötelezettségünk a nyolcadik kerület 14 éven felüli lakosságának teljeskörű fogászati alapellátására, de a főváros és az ország teljes területére (a beutalási rendnek megfelelő beutalóval vagy beutaló nélkül Budapestről és az egész ország bármely részéről érkező betegek szakellátására) is kiterjed."

Ezért gondolom, hogy fogadni fognak (1 kerülettel arrébb lakom egyébként), a kérdés inkább a pénzre irányult.

Második válaszoló, köszönöm! Majd viszek könyvet! :)

2014. szept. 4. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp hasznos lesz! :D
2014. szept. 4. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, ami fontos: először a földszinti fogászati rendelésre kell menni, ők tudnak beutalni a szájsebészetre, ami az emeleten van. Főleg ezért tart sokáig.
2014. szept. 4. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Engem elküldtek, Pest megyében lakom. Azt mondták nem tudnak fogadni, ha nem oda tartozom. Beutalóm is volt pedig. Átküldtek a Rókus kórház szájsebészetére. Na ott sem csináltak semmit, a fiatal doktornő szinte jobban remegett a fogót fogva, mint én, de járj szerencsével.

1. voltam.

2014. szept. 4. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem küldtek el, pedig lakcímemen Ráckeve van, páromnak meg Nyíregyháza, őt is fogadták.
2014. szept. 4. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Bárhonnan fogadnak. Ha elküldtek, lehet, hogy már 120-an voltak, vagy nem tudom. Engem még soha nem küldtek el, pedig mindenféle lakcímekkel voltam. El kell látniuk bárhol is laksz.
2014. szept. 4. 12:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hete voltam ott bölcsességfogat húzatni.

Nem volt beutalóm, de nem is kell. Mindenkit fogadnak! Jah, és fél perc alatt, fájdalom és gond nélkül kikapta egy fiatal doki. Jobban, mint a Rókusban.

2014. szept. 4. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
jah és ingyenes.
2014. szept. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!