Hol csinálnak TB-re altatásban bölcsességfog-eltávolítást Budapesten?
Figyelt kérdés
Mária u. nem hajlandó! Papírom van róla, hogy nem sikerült ébren eltávolítani, mert öklendeztem, hánytam, és ennek ellenére nem hajlandók. Próbálkozni akarnak, amíg nem sikerül, és újra meg újra visszarendelnek. De nekem nagyon fáj már egy hete, és már mielőbb szeretném, ha kihúznák, nem akarok a fájdalommal élni.2014. júl. 11. 15:04
1/27 anonim válasza:
Ez esetben el kellene ,hogy lássanak . Nekem is altatásos fogászat keretében tették ,rendbe a fogaimat ,de nem tb-re .(Borsos ára volt,de nem bántam meg !) Egyébként a János kórházban érdeklődj ,úgy tudom ,ott megcsinálják ... (de az illető ,valamennyit azért csúsztatott a doki zsebébe )
2/27 anonim válasza:
Nem kell alatatásban
Van az éber szedálás is, nem különösebben drága magánnál
Nézd meg pl. a J+J Fogászatot
3/27 anonim válasza:
De ha helyi érzéstelenítésben csinálják, az sem fáj
Ha nem vállalják a SOTE-n, akkor menj magánhoz
4/27 anonim válasza:
Szuper dolog az altatás :-) . Egyetlen kellemetlenségem annyi volt amíg a kanült beültették !Egy pillanat alatt elaludtam . Aztán felébredtem és készen voltak a fogaim . *.* 1,5 órás altatás és egyáltalán semmi kellemetlenségem nem volt utána sem ! :) Csak ajánlom !!! A témával kapcsolatban a Hoxán kérdezz ,ott több fórum is van erről .
5/27 A kérdező kommentje:
2: Felhívtam, nem csinálnak ilyet!
2014. júl. 11. 15:28
6/27 anonim válasza:
De van ahol csinálnak
Akkor nézd meg a villanyident honlapján
8/27 anonim válasza:
Pedig csinálnak ilyet több helyen
Persze nem egyforma áron
Ahol van szájsebész doki, elvileg mindenütt csinálnak
Pl. Budapest Dental
9/27 anonim válasza:
A Villányidentnél már nem csinálnak ,anno én is érdeklődtem náluk .
10/27 anonim válasza:
Múltkor láttam valahol pedig
Sanoral Dental-nál is van szájsebész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!