Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig fáj a bölcsességfog...

Meddig fáj a bölcsességfog növekedése?

Figyelt kérdés

Nő a bölcsességfogam.Már 3 napja borzalmasan fáj.Meddig fog ez tartani??:OOO belehalok.Olyat is hallottam hogy ciklikusan nő,akkor viszont mondjuk ha 2 évig néha nő egy picit akkor 2 évig ilyen fájdalmaim lesznek folyamatosan?

És az lehet hogy lázas vagyok emiatt és tüszős mandulagyulladásom van?

2012. nov. 27. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:
27%

nem nő,hanem nyomja-tolja az előtte lévő fogat.

ha nem szedeted ki akár kócosak is lehetnek a fogaid később,mert elnyomja a fogsort és fogszabályzó is kellhet kiszedés után.

az emberek 99.9%ékának nem függőlegesen van a szájában a bölcsességfog,hanem vízszintesen.

ezért nem tud kinőni és ezért fáj.

2012. nov. 27. 03:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi itt látatlanul nem tudjuk megítélni, nekem pl. ugyanígy volt, 2 hétig fájt nagyon, aztán fél évig semmi, aztán picit megint, aztán semmi... az otthoni fogorvos még egy röntgent sem csináltatott, annyira béna, végül elmentem a Debreceni Klinikára (itt tanulok), megröntgenezték, és kiderült h mind a 4 rossz irányba nő, így meg kell műteni. Elég sokára volt időpont, de főleg az a szerencsétlen másik orvos volt a baj, nekem eltolta alul a fogaimat, már kiműtöttek kettőt előző héten, még 2 van hátra. Egyszóval menj el fogorvoshoz kérdzed meg.
2012. nov. 27. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 évig nőtt.. minden évben volt pár nap amikor fájt.. de annyira nem, hogy elmenjek felvágatni az ínyemet, de ismerősöm felvágatta és már nem fáj neki..
2012. nov. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!