Mennyire fáj a bölcsességfog húzás?
Ha esetleg még valaki rákeresne erre akkor leírom a ma tapasztaltakat
Bölcsességfog húzásra mentem , nagyon bevoltam s*arva , mert még sose húzták egy fogam se és én azt olvastam ez a legrosszabb , nem volt begyulladva csak lyukas volt , de már nem volt menthető.
Kaptam 2 érzéstelenítést , de nem hatott sajnos annyira izgultam , így még kaptam , feszegették rángatták a fogamat , kellemetlen volt az biztos nem akart kijönni a helyéről erre jött egy doktorúr na az kirántotta kb 10 mp alatt.
De egyáltalán nem fájt annyira mint amire számítottam teljesen kibírható és ha ez a fog volt a legrosszabb a többit meg se érezném 😁
Utána tapasztaltak , miután kivettem a gézt elégé vérzett , de egy idő után elállt nem kell pánikolni , nem fáj még most sem már ettem meg ittam is , de csak is a másik oldalt.
A vért nem igen bírja a gyomrom ezért megfájdult és nagyon hányingerem van , de ez már kibirható , legalább már nem fáj a fogam és nem kell esténként jegelnem.
Örülök ha valakit már megtudtam nyugtatni a kommentemmel
Hú de régen volt ez, azóta kikaptak még egyet. Ott is a hangok rémisztőbbek voltak mint a fájdalom. Az injekción kívül nem volt fájdalom komoly fájdalom.
Plusz volt egy gyulladt fog gyökér kezelésem is, ott is a megfelelő mennyiségű érzéstelenítő után nem éreztem semmit.
Nekem 13 évesen vették ki mind a 4-et, a fogszabályozás miatt, mivel a két alsó csont és íny alatt helyezkedett el a fölsők viszont nem voltak annyira vészesek! Az elején nagyon féltem mivel még sosem kaptam injekciót a számba. Ez a rész kellemetlen volt de nem fájt annyira. Aztán felvágták azt a részt, mivel teljesen az ínyem alatt volt a fog. Sokat fúrtak ezek a részek számomra rendesen fájtak! Az alsókkal sok idő eltelt kb.1 óra. A fölsőkkel gyorsan megvoltunk! Összevarták ez csak kellemetlen volt! És mehettem haza, másnapra dupla akkora lett az arcom, belilult az a rész ahol történt a dolog és kissé fájt de nem volt vészes! Antibiotikumot kaptam és otthon FLECTORT meg CATAFLAMOT szedtem!!!
Összeségében nem egy leányálom viszont az orvosom nagyon profi volt! Amerikában szedettem ki egy gyermek orvos és szájsebész doktorúrnál!
Nem kell tőle félni, túl lehet élni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!