Mit tehetnék, ha ennyire beletojik az egészségébe?
Nagyon rosszak a fogai.
Most viszont tényleg durva a helyzet. Kb egy hete elkezdett dagadni a képe. Szóltam hogy menjen fogorvoshoz, mert ez csúnya lesz. Ma hajnalra már a szeme is bevörösödött, váladékos. A nagya azon oldalán az összes nyirokcsomója kidudorodik, a szája szeleig terjedt a duzzanat.
Fáj is neki rendesen, másfél levél paracetamolt falt be.
De ha megemlítem neki a fogorvost, kézzel lábbal tiltakozik, holott ez már nem vicc, komoly baja lehet.
Írt kifejezetten jó a fogorvos, profi, kedves és nagyon igyekszik. Még a faluból elszármazottak is visszajárnak hozzá.
Két hete voltam is nála.
Még talán meg is mentené a fogát. De mint egy kisgyerek....
Hogyan ertessem meg vele, hogy ez már nem játék?
Hiaba ijesztgeti, utolso. Ha olyan eros benne a fogorvostól valo felelem, nem használ. Nekem se hasznalt. Engem is csak akkor lehetett elvonszolni fogorvoshoz, ha mar látni se láttam a fájdalomtól. Nekem az segitett, hogy ki fogtam egy valoban jo fogorvost. En kulfoldon elek, itt vannak kifejezetten fogorvostol rettegő páciensekre szakosodott orvosok. Nem esik neki az embernek, nem baxa le, hogy miért nem ment előbb, nem csinál ugy, mintha semmiség lenne. Az en orvosom pl azzal kezdte, hogy fel órát csevegett velem a vakaciojarol. Az egesz kezelés alatt be nem állta a szája, de semmit nem szólt magáról a kezelesrol. Mellesleg az égvilágon semmit nem ereztem, meg az érzéstelenitest se, mert magához az injekcióhoz is elzsibbasztotta az inyemet.
Ez kellene a kerdezo férjének is. Eloszor az, hogy az elviselhetetlen fájdalom valoban orvoshoz kényszerítse, aztan meg az, hogy egy valoban jó kezekbe kerüljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!