A lenti kérdező vagyok. Végül elmentem a fogorvoshoz hogy kihúzassam. Erre rosszat húztak ki és egy 1/3 csonk helyett egy jó fogat húztak ki. Ez normális?
2014. aug. 26. 17:19
21/27 anonim válasza:
Inkább magándokira spórolj, több értelme van. :)
Ha budapesti vagy Pest megyei vagy, menj el a Szentkirályi utcai rendelőbe. Viszont minél hamarabb, mert iszonyú hosszú a várólista.
Tény, hogy lepukkant, meg rossz környék, meg stb., de oktató hely, szóval nagy valószínűséggel nem rontják el. Csak közöld egyértelműen, hogy meg akarod tartani a fogadat.
22/27 A kérdező kommentje:
sajna baz megyei vagyok és ehez az orvoshoz is azért mentem be mert a másiknak is hosszú volt a várólista én meg aludni nem tudtam néha a fájdalomtól(lefekvés előtt fájdalom csillapítót bevettem hogy tudjak aludni, de felébredésnél nem az óra költött hanem a fájdalom) azért kössz az ajánlást :)
2014. aug. 27. 22:09
24/27 anonim válasza:
És most hogy fogod azt a fogad pótoltatni?
25/27 A kérdező kommentje:
miskol melletti
még nem tudom de gondolkozom egy fog felépítésen egy másik dokinál...(ismerősömnek is úgy van hogy vnv(v=van,n=nincs) és ráépített egy 3-mast a két szélsőre és 3 iker porcelán pótolta a közép hiányzót)
2014. aug. 27. 23:54
26/27 anonim válasza:
A kihúzott fogat odaadta neked a doki?
27/27 A kérdező kommentje:
a-a egyik kezemmel az iratokat fogtam a másikkal az ajtót... nem gondoltam hogy ilyen lessz...
2014. aug. 28. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!