A lenti kérdező vagyok. Végül elmentem a fogorvoshoz hogy kihúzassam. Erre rosszat húztak ki és egy 1/3 csonk helyett egy jó fogat húztak ki. Ez normális?
a-a lyuk nem vol 1 kis darabka volt letörve a sarkából(most néztem röntgenen) de akkor is ha 1 kis darabka le van törve(ami inkább tömhető), a másik meg szinte üreges volt(foghúzásnál le is tört az oldalsó része így lett 1/3)
akkor nem az ürit kellett volna ami 4x tömve volt vagy télleg a sarkából letörtett kellett kihúzni(nem vagyok orvos)?
akkor nem csak nekem van este...
segítek balról a 3ikat húzta a 4ik maradt meg csakmár az se úgy néz ki mint a képen(próbálkoztam lekapni de valahogy a hátsó fogat nehéz oldalról lekapni...)
Nem túl minőségű, de még így is egyértelműen látszik, hogy nem azt kellett volna kihúzni. :O Jesszus, soha többet vissza se nézz ehhez az orvoshoz!
A rosszat meg valahogy próbáld megmentetni, jó orvos tömésből is fel tud építeni egy fogat, vagy legrosszabb esetben koronát rak rá... Két hiányzó fog egymás mellett már nagyon nem funkcionális. :(
Igen, hosszú volt a mai nap.. :)
Hát sajnos elég rossz minőség, de ez alapján, az a rossz hírem, hogy mind a két fogad menthető lett volna, mivel a gyökér nem károsodott. Szerintem sűrgősen keress fel egy másik fogorvost a saját erdekedben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!