Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miskolcon van olyan fogorvos,...

Miskolcon van olyan fogorvos, aki csinál ambuláns műtétet?

Figyelt kérdés
Az alsó bölcsesség fogaimat kell eltávolítani és az egyiket eltávolították ,de még érzéstelenítéssel is mindent éreztem. Úgy érzem ,hogy nem kaptam megfelelő ellátást. Miskolc szentpéteri kapuban. Dr. Pekár István szájsebész végezte az eltávolítást. Nem sokára vissza kell mennem ,de én nem szeretnék hozzá, hanem valaki máshoz,aki rendesen megcsinálja, mert elvileg ez a műtét fájdalom mentesen kivitelezhető. Magánorvoshoz akartam menni ,de nagyon drágák....ahol lakom megcsinálná 5000 ft alatt ,de nem tud fogadni. Tudtok valakit ajánlani?

2014. aug. 23. 15:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Az orvossal próbáltad már ezt a problémát megbeszélni, mielőtt itt mindenki előtt - valljuk be - nem jó színben tünteted fel?
2014. aug. 23. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!