Digitális panoráma röntgen kiértékelésében tudna itt segíteni egy hozzáértő személy?
Gondolom elég kevés az esélye, hogy egy hozzáértő jár errefelé, de azért gondoltam megpróbálom.
Sajnos a felső szemhéjam kissé meg van duzzadva a bal oldalon és a hajam kezd ritkulni egyre jobban elől, ezért elmentem röntgenre tegnap.
Utoljára kb. 2-3 hete voltam az orvosomnál, de mielőtt visszamennék, más véleménye is érdekelne, részben azért is, mert magánorvosra akarok inkább váltani és a lehetséges költségeket átszámolni.
Sajnos az orvosom már többször is hibázott, előfordult, hogy 3 gyökércsatorna helyett csak kettőt tömött be. Nagyot csalódtam benne, anno a régi orvosomat cseréltem le rá, mert sajnos ő még bénább volt. Ennyi hibázás kapcsán már arra is gondoltam, hogy ez a nő gonosz. Hallottam már az aszisztensével a hátam mögött beszélni őket, hogy mennyire pénzéhesek. Tőlem is várnák, talán éppen emiatt is beszélték, viszont a gyakran hibázó vagy gonosz orvosnak nem pénz jár, hanem kitiltás az orvosi kamarából és elmeorvosi kezelés amennyiben valóban szándékosan hibázik.
Ide feltöltöttem az rtg felvételt.
Én nem igazán értek hozzá, de több lehetséges gócot is látok illetve érzek.
Kb. 2-3 hete csinálta a bal 7-es felső fogam (a felvételen a jobb oldalon van), csak tömte és ezután gyulladt be eléggé erősen a bal felső szemhéjam másnapra.
Ez a fog volt az egyik melynél a 3 csatornából csak 2 volt betömve. Állítólag kijavította 1 éve, de én most sem látom a harmadikat tömve. Halványan a fog bal oldalán, mintha látszódna a gyökércsatorna, de nem úgy néz ki, mint ami tömve lenne. Viszont 3 csúnya foltot látok a gyökércsúcsnál, ami túltömés lehet. Lehet, hogy az egyik gyökércsatornát csak részben zárta le? Szokott fájni időnként.
Erre a fogra azt mondta, hogy ha majd megunom, akkor ki kellene húzni.
- Aztán a jobb oldalon még az 5-ösnél is látok problémát a gyökértömésnél.
- Mellette a 4-es fognál a gyökércsúcsnál mintha gyulladás látszódna halványan, ott egy sötétebb folt. Ezen a környéken is szokott fájni időnként. Ennél a fognál az íny eléggé kezd visszahúzódni.
- A másik oldalon a gyökércsapos fognál is gyulladást látok.
- A jobb oldalon lent a 6-osnál van egy kis gyökértömés hiány.
Remélem, hogy van itt olyan, aki ért hozzá és válaszol. Köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!