Panoráma röntgen. Aki ért hozzá megnézné? (kép)
Nem a legjobb a minőség mert fény felé tartva fotoztam le.
A jobb hatosom gyakran lüktet, de nem fáj, nem érzékeny, tudok ott enni, csak így el kezd lüktetni és nagyon rossz érzés. Már másodszor tömte be a doki, most múlt héten mentem vissza mert idegesített ez a lüktetés. Aki csinálta a röntgent a kórházban egy asszisztensnő ő mondta hogy talán ott a tömés alatt alá van kicsi szuvasodva. Akkor ezek szerint rosszul tömte be a fogamat? hát nem látta hogy még szuvas alatta? Szerintetek ehhez a dokihoz menjek vissza vagy másikhoz?
Én úgy látom hogy a két fog között van egy szuvasodás (a kép bal oldalán az alsó hatos hátsó részén, ahol a hetessel érintkezik). Mivel torlódottak a fogaid, ezért gyakrabban és alaposabban kellene fogselymezni. Ezen a részen az ínyed egy kicsit lejjebb van a zománc határnál (ami lehet a felső foghiány miatt), tehát a gyökered egy kis része kiáll, és ez okozhatja a lüktető érzést (a gyökeret nem védi zománc a kémiai- és hőhatások ellen).
A helyedben nem vádolnám a fogorvost, akkor se ha tényleg alászuvasodna a tömés, mert nem egyszerű ám úgy dolgozni hogy minden egyes mikoszkópikus baktériumot kiirtsunk egy akkora helyről amit nagyítóval is alig lehet látni. Vagyis nem mondanám hogy a kézügyességével vagy a szaktudásával lenne a gond, tömésnél mindig benne van a pakliban hogy alászuvasodik a legnagyobb jószándék mellett is.
Talán tetess rá koronát -
Miután megint betömte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!