Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Panoráma röntgen. Aki ért...

Panoráma röntgen. Aki ért hozzá megnézné? (kép)

Figyelt kérdés

Nem a legjobb a minőség mert fény felé tartva fotoztam le.

A jobb hatosom gyakran lüktet, de nem fáj, nem érzékeny, tudok ott enni, csak így el kezd lüktetni és nagyon rossz érzés. Már másodszor tömte be a doki, most múlt héten mentem vissza mert idegesített ez a lüktetés. Aki csinálta a röntgent a kórházban egy asszisztensnő ő mondta hogy talán ott a tömés alatt alá van kicsi szuvasodva. Akkor ezek szerint rosszul tömte be a fogamat? hát nem látta hogy még szuvas alatta? Szerintetek ehhez a dokihoz menjek vissza vagy másikhoz?

[link]

2014. máj. 22. 11:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből gyökérkezelés lesz.
2014. máj. 22. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
jaja ez biza gyökérkezelèsre vár.
2014. máj. 22. 12:03
 3/11 A kérdező kommentje:
pedig rákérdeztem az asszisztensnél hogy gyökérkezelni kell-e és azt mondta hogy á nem, csak újra kell tömni.
2014. máj. 22. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Milyen dokinál voltál?

Körzeti?

2014. máj. 22. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Milyen anyaggal lett tömve?
2014. máj. 22. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Talán jobban alá kellett volna bélelni -
2014. máj. 22. 17:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Magándoki, és már másodjára mentem vissza hogy néha néha lüktet,de nem fáj. Esztétikai tömést rakott bele.hát most vissza megyek az rtgvel és megmutatom neki,remélem újra tömi,de ezután már nem hozzáfogok járni.
2014. máj. 22. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Én úgy látom hogy a két fog között van egy szuvasodás (a kép bal oldalán az alsó hatos hátsó részén, ahol a hetessel érintkezik). Mivel torlódottak a fogaid, ezért gyakrabban és alaposabban kellene fogselymezni. Ezen a részen az ínyed egy kicsit lejjebb van a zománc határnál (ami lehet a felső foghiány miatt), tehát a gyökered egy kis része kiáll, és ez okozhatja a lüktető érzést (a gyökeret nem védi zománc a kémiai- és hőhatások ellen).

A helyedben nem vádolnám a fogorvost, akkor se ha tényleg alászuvasodna a tömés, mert nem egyszerű ám úgy dolgozni hogy minden egyes mikoszkópikus baktériumot kiirtsunk egy akkora helyről amit nagyítóval is alig lehet látni. Vagyis nem mondanám hogy a kézügyességével vagy a szaktudásával lenne a gond, tömésnél mindig benne van a pakliban hogy alászuvasodik a legnagyobb jószándék mellett is.

2014. máj. 23. 09:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem és akkor mit tegyek? hétfőn belejelentkezek hozzá, elég ha újra tömi és kifúrja a szuvas részt? gyökérkezeltetni nem fogok akkor inkább kihúzatom.
2014. máj. 23. 09:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Talán tetess rá koronát -

Miután megint betömte

2014. máj. 23. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!