Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fájhat az egészséges fogam?

Mitől fájhat az egészséges fogam?

Figyelt kérdés

Tegnap ettem egy almát és az egyik harapásnál éreztem, hogy egy kicsit megsértette az ínyem.

Estére az a fogam amelyik a terület alatt van nyomás hatására fájni kezdett, az íny kicsit piros volt és érzékeny, és az ínyemen van egy kis fehéres vmi ami nagyon pici, most már annyira nem fáj.

Csak kikezdte vmi az ínyem és majd elmúlik?

A fog szemfog egészséges no tomes no lyuk

2014. aug. 19. 09:38
 1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy egy kisebb afta van az ínyeden,de az is lehet h csak az alma megvágta és azért érzékenyebb. Szerintem ha egy hét után sem múlik el, akkor érdemes elmenni orvoshoz.
2014. aug. 19. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyesmi előfordul, kis seb aminek a környéke enyhén begyullad. Szájfertőtlenítővel vagy sós vízzel öblögess.
2014. aug. 19. 12:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem sem olyan nagy dolog, kicsit még érzékeny evés közben és ha megbököm a nyelvemmel, de már nem fáj annyira mint tegnap este.

Szerintem hamar el fog múlni.

mégegyszer kösz, máris nyugodtabb vagyok!

2014. aug. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!