Fogszabályozás tapasztalatait megosztanátok velem? Bőv. Lent.
Szia!
Én kerek 9 hónapig szenvedtem állandó "fogszabi"-val. Előtte a dokim kihúzta egy fogamat, hogy a szabályozást követően a bölcsességfognak legyen lehetősége normálisan kinőni, ne nyomja újra össze a már szabályos fogakat. Igen, akkor a kihúzott fog helyén maradt lyuk, de pár hónap alatt eltűnt, mert odahúzta a többi fogat a helyére. Az utolsó kérdésedre, sajnálom, de én sem tudom a választ. Szép estét!:-)
nekem 2x volt fent 2 évig állandó fogszabi. Az elsőnél anyám azt mondta nem szabad kihúzni fogat. megcsinálták kihúzás nélkül de a fogakban feszültség maradt így megint összetorlódtak. másodjára 18+ évesen én mentem el. 4 bölcsességfogat kiműtötték ami nem tudott kijönni. 3 fog kihúzásom volt. anyám majd infartust kapott h nem marad fogam.
Nos, 1mm hely sincs a fogaim között. tömött zárt fogsorom van. Igaz alul páratlan, de nem látszik mert valahogy szimmetrikus.
Szóval ha húzni kell, akkor azt okkal. És eltűnik. Az a lényege. Nekem azért lett alul egy kisőrlő kihúzva, hogy ne legyen rés 2 miatt.
Nekem 5 fogamat húzták ki, mert volt 1 plusz fogam. :)
Szépen tűnnek már el a lyukak, de attól is függ, hogy a két fog amely a lyuk két oldalán van, mennyire passzolnak össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!