Mennyire fáj a fogfúrás?
Figyelt kérdés
Augusztus végén fogják fúrni, de van vagy 5 lyukas fogam, szóval biztos többször kell mennem. Mennyi ideig tart egy fúrás és mennyire fáj magándokinál? Az orvosom elvileg fél attól, hogy valakinek fájdalmat okoz, ezért folyton kérdezget, hogy fáj-e, de attól én még félek:( És mit csinál akkor, ha nem tudom elég nagyra nyitni a számat, csak kb. annyira hogy 4 ujjam befér? Mert a fogszabályzóm levételekor is ezzel csesztettek, pedig nem tudtam jobban kinyitni. Mit lehet érezni, amikor fúrják? 16/L2014. aug. 5. 15:22
1/8 anonim válasza:
Azt hittem meghalok. Nagyon kegyetlen...
2/8 anonim válasza:
Semennyire, csak kellemetlen ahogy hallod a fogadnak a fúrását
4/8 anonim válasza:
Én igazából 1 foggal szívtam, a többinek elég volt az 1 injekció érzéstelenítő, pedig a fájdalmat nem nagyon bírom. De szól általában a rádió, a mostani fogorvosunknál elég jó kis csaj az aszisztens, őt szoktam nézni, de volt hogy majdnem elaludtam. Amelyik fogammal szenvedtem abba konkrétan 3 injekciót adott, utána meg fél napig nem éreztem a fejem. Tudnak dolgozni szépen, de ki kell fogni a fogorvost. Ne félj, ha meg fáj szólj, vagy adj ki magadból valami hangot, ha már a szádban turkálnak
5/8 anonim válasza:
Maga a fogfúrás nem fáj csak kellemetlen mert rezeg meg a gép hangja meg, hogy lenyomják egy kicsit meg, hogy addig nem tudsz nyelni, hogy eleve be van parázva az ember stb.
Emiatt vannak kellemetlen élmények de utána ha belegondolsz akkor rá fogsz jönni, hogy nem fájt.
Gondolj bele: ha megütögeted a fogad az sem fáj maga a fog érzéketlen.
Ha már fáj akkor a doki mellényúlt...de ilyen egy tapasztalt fogorvosnál nem fordul elő...kérdezd meg a környezetedben, ki hová jár, kit tudnak ajánlani.
6/8 anonim válasza:
Ha nem nagy a lyuk, akkor szinte semmit nem érzel, ha közelebb van az ideghez, akkor meg úgyis ad szurit a magándoki és akkor sem érzel semmit a fúrásból.
7/8 anonim válasza:
Semennyire, csak a hangja szörnyű, és a szuvas fog szaga-íze. Egy kis nyomást érzel, ahogy nekifeszül a fognak a fúró. Pár percig az egész, ne aggódj miatta, minél jobban görcsölsz, annál rosszabb élmény lesz.
8/8 anonim válasza:
UTÁLOM!!Nagyon kegyetlen az a fogorvos akihez az iskolában járni kell!Tojik rá hogy fáj-e!SŐT..!Még csak annál inkább erősebben nyomja rá!Már a bőrömön éreztem a fúrást mikor ott nem is volt akkora juk!Amikor tömte azt is olyan rosszul hogy már lyukas a tömés!:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!