Mit gondoltok a fogfúrásról?
Félek a fogfúrástól, ezért többet szertnék megtudni róla, például fogorvosoktól . Na?
Hülye válaszoktól kíméljetek . Előre köszi .
Én pont ma fogok menni gyökérkezelésre (második alkalom) , abban is van fúrás. :)
Ha érzéstelenítőt adnak rendesen, akkor nem fog fájni, maximum kényelmetlen, furcsa érzés lesz. Meg ugye az a hülye hang, na az idegesítő. Nekem az segít, hogy ha szóval a rádió bent, akkor arra próbálok figyelni, elterelem vele a figyelmemet. Ha mégis éreznéd és nem lennél 100%-ig lezsibbadva, akkor szólj. Mikor az első gyökérkezeléses időpontomnál kitágították a lyukat fúrással, akkor nekem az elején picit érzékeny volt, de szóltam és kaptam bele még érzéstelenítőt.
Amúgy válassz olyan fogorvost, akiben meg tudsz bízni. Én is nagyon paráztam, mert elköltöztem otthonról és a jól megszokott fogorvosom helyett most más van, de baromi rendes és ügyes ő is, szóval rá merem bízni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!