Mennyire fáj a fogfúrás?
Figyelt kérdés
Életemben egyszer volt lyukas fogam, de az nagy volt, eléggé fájt is, amíg fúrták, de ez SZTK-ban volt, és apa most már maszek fogorvoshoz jár, a nővérem is, meg nekem is nála lesz időpontom, csak még nem tudott adni. Nagyon félek, mert van egy nagyon kicsi meg egy kicsit nagyobb lyuk a fogamon, viszont van olyan fogam, aminek a felszíne barna, és nem tudom hogy ezzel mit csinálnak. A tesóm meg apa is mondták, hogy nekik nem szokott fájni soha a fúrás, meg a szuri is alig, de én akkor is félek. Nővéremnek egyszer eltalált egy főeret vagy ideget az ínyében és elájult. És van egy olyan fogam, aminek egy része kicsit barna és azóta fáj, mióta levették a fogszabályzómat, és az éjszakai szokta nyomni. Szóval sok bajom van és akkor lehet hogy többször is kell mennem :( Nektek szokott fájni? A maszek fogorvosok jobbak, mint az SZTK-sok? Előre is köszi. 16/L2014. jún. 28. 00:11
1/5 anonim válasza:
A maszeknál sokkal jobban törödnek az ember lelkével is :) Az SZTK-ban csak a fogadat kezeli, ha lehet minél gyorsabban és olcsóbban.
Kapsz majd szurit és akkor nem fogsz érezni semmit!
2/5 anonim válasza:
Ha kicsi a lyuk, akkor még érzéstelenítés nélkül sem fog fájni, ha fúrják. Sőt, nekem még nagyobb lyuknál is csak kicsit fájt. Érzéstelenítéssel pedig semmit nem érzel :)
3/5 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy aug. 25-re és 29-re kaptam időpontot. Addigra nem lesz sokkal rosszabb?
2014. jún. 28. 23:05
4/5 anonim válasza:
Mondd azt, hogy neked azért sürgősebb, adjanak előbb időpontot vagy menj másikhoz
5/5 A kérdező kommentje:
De nem tud előbb adni, mert közben szabadságra is megy.
2014. jún. 29. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!