Szlovákiában tényleg nem tömik be ingyen a fogat?
10-es: A választ nem rád értettem és nem azokra akik maguknak keresik össze a pénzt.
Hanem olyanokra mint pl az egyik testvérem volt, aki csak édességet vett zsebpénzből.
Általában 16 évesen még nem dolgozik az ember, főleg ha lány, vagy ki tudja, a szüleivel lakik, van meleg étel otthon, stb.
Tehát normális esetben kap egy kis zsebpénzt vagy pénzt szülinapra, egyéb ünnepekre, stb, sőt ha még egy kis munkát is vállal akkor már megvan a pénz
Most gyerekekről, 18 év alattiakról beszéltem, nem pedig magukat eltartó emberekről.
Ha valakinek kitörik a foga az más eset amúgy.
Az baleset ami előfordulhat és szerencsés az akinek olyan családja van aki támogatja, mert vészhelyzetben tényleg jobb lenne segíteni vagy összefogni
De ha valakinek évek alatt folyamatosan csak romlanak a fogai, mert pl nem tudja hogyan kell tisztítani őket vagy nem törődik az egészségével az már igénytelenség.
Ja meg amúgy azt is hozzátettem az előzőekben hogy mindenkinek máshol van a gyenge pontja: ha valaki olyan olvassa a választ akinek rosszak a fogai, de ő úgy érzi mindent megtett, akkor a probléma mélyebben lévő, lelki eredetű.
És a legtöbb embernek van ilyen "gyenge pontja", ez nem azt jelenti hogy attól ő még rosszul tett volna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!