18 év alattiaknak sehol nem tömnek ingyen fogat?
Figyelt kérdés
Baromira fáj az egyik fogam, de nincs pénzem megcsináltatni:S2010. ápr. 17. 13:18
1/12 A kérdező kommentje:
vagy ha nem is ingyen, kedvezménnyel.
2010. ápr. 17. 13:18
2/12 anonim válasza:
Nekem mindig ingyen tömték, gyökérkezelést is ingyen.
4/12 anonim válasza:
hát ez nem éppen igaz...
nekem se ingyen csinálták!
manapság már semmi sincs ingyen!
15/L
5/12 anonim válasza:
A lakóhely szerinti fogorvoshoz kell menni nem maszekhoz.
6/12 A kérdező kommentje:
Csak a lakóhely szerinti? És ha mondjuk kórházi fogorvoshoz megyek? Vagy beutalót kérek és kapok?
2010. ápr. 17. 14:26
7/12 anonim válasza:
Ha van TB-d akkor ingyenes 18 év alatt, kivéve maszeknál.
8/12 anonim válasza:
Kérdezd meg osztályfőnöködet, hogy hol van az iskoládnak a fogászata! ott tuti ingyenes!
9/12 anonim válasza:
ingyenesnek kell lennie,én nem a körzetihez járok és így is ingyenes,18 felett is de ez nem mindenhol van így
10/12 anonim válasza:
elég sok választ olvastam a tömés ingyenességére vonatkozóan. hogy elolszlassak minden mellébeszélést. ma voltam sztk tömésen és felkészültem pénzzel, mert evvel kapcsolatosan nem kaptam az oldalon információt. nem hogy a tömés ingyenes 18 altt és felett, de az orvos előtte megkérdezte, hogy kér e injekciót. válkaszom : kis nyugdijas vagyok ha pénzben kerül nem. doki válasza ez sem kerül pénzben. tehát eloszlatva minden kételyt emberek ingyenes 18 év alatt és felett is. még akkor is ha nyugdijas vagy. ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!