Szlovákiában tényleg nem tömik be ingyen a fogat?
Itt is csak rosszabb minőségű anyaggal tömik be
a körzetiben
Most akkor mi az igazság?
18 éves korig ingyenes Szlovákiában vagy nem?
Mondjuk kérdező ez függ a barátnőd igényességétől is.
Ha drága, de ő tényleg meg akarná csináltatni akkor elkezdene spórolni és gyűjteni rá, nem pedig egyéb dolgokra költene, akkor lehet hogy már rég meg lenne csináltatva a foga.
De lehet hogy a fogmosás sem érdekli igazán.
Nem ítélkezni aaruk, mindenkinek máshol van a gyenge pontja, de szerintem taszító kissé ha egy nő nemű ennyire igénytelen =S
Én ide születtem (mármint felvidékre) és mindig kellett fizetnem (még a sima amalgán tömésért is) .
Nekem is kéne még mennem megcsináltatni pár fogat, de sajnos nem olyan könnyű azt mondani, h spórolj össze rá, ha keresel 320 eurót, sajnos abból még csak magamat sem tudom eltartani, nemhogy még fogorvosnál otthagyni egy szép summát.
Egyik ismerősömnek kitörött a foga és még kölcsön kellett kérnie nem is keveset, mert az egész fizetése kevés volt arra, hogy megcsináltassa azt az egy fogat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!