Rettenetesen fáj a fogam! Mit tegyek?
Van valami házi praktika erre? Megpróbálok még a jövőhéten elmenni fogorvoshoz, de sajnos az a szomszéd városban van(25km), és ha netántán lyukas lenne, akkor mire számíthatok? Milyen a fogtömés? Fáj? Nagyon félek... :'(
13/L
hidd el nem fáj a tömés.Az is lehet hogy majd adnak érzéstelenítő injekciót.Az kicsit kellemetlen de utána jobb és nem érzel semmit
Hát ha fáj nagyon, lehet be van gyulladva a fogideg
és gyökérkezelés kell
Ha gyulladás van először antibiotikum kéne
Azt a házidoki is fel tud írni ha lemész
Addig fájdalomcsillapítót is bevehetsz
Menj el a háziorvosodhoz
És a gyökérkezelés milyen? Nagyon fáj? Mondjuk, ha arra van szükség, akkor mindegy lesz, hogy fáj-e vagy sem, de azért jó tudni mire számíthatok.
Találtam itthon fájdalom csillapítót, abból be vettem egy szemet, de még nem igazán hatott. (Algoflex forte filmtabletta)
A háziorvos meg csoda ha eljön ide(egy kis faluban élek), akkor is meg se vizsgál ha valami bajod van, csak rád néz és mondd valamit. Ezért inkább beszoktunk menni a közeli városba.
Rendben, köszönöm! :-) Mostmár megnyugodtam egy kicsit. Valahogy elvonom addig a figyelmem a fogamról, amíg Édesanyámék hazaérnek. Édesapám biztos tudni fog még valami tippet adni, hogy ne fájjon. Aztán majd jövőhéten elmegyek megnézetni :-)
Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :-)
nincs mit :)
van még egy tippem. ha van otthon akkor tegyél ruha csipeszt az ujjadra.
furán hangzik,de nekem bevált mert akkor arra figyelsz hogy az ujjad "zsibbad" és nem a fogadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!