Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül 1db műfog?

Mennyibe kerül 1db műfog?

Figyelt kérdés
SZTK-ban lehet csináltatni 4 db. Porcelán műfogat?ha igen mennyibe kerül darabja egy 17 évesnek? És magánrendelőkben mennyibe kerülhet?

2014. júl. 12. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De miért akarnád kihuzatni?

Ha jó a fog, nem szabad, nem éri meg

2014. júl. 12. 16:29
 12/18 A kérdező kommentje:

A fogorvos azt mondta 5vagy 6 fogamat ki kell húzni.Szemfogtól balra a negyedik annyira letört hogy azon látszik hogy kikell húzni.

Szemfogtól jobbra 4. a külső részen elvan rohada belülről.

A jobb felső rágó fogamból , és a bal alsó fogamból kiesett régebbi tömés. Ezeket mind kiakarja húzni.

De hogyha nincs más megoldásom hogy ne húzassam ki akkor mit csináljak? Nagyon elvagyok keseredve pedig rendszeresen mosom a fogam MINDIG (, csak amikor kisebb voltam nagyon elhanyagoltam és messziről elkerültem a fogorvost)

szerintetek mit csináljak? :(

2014. júl. 12. 17:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Vagy ez a csapos koronás eljárás ez szerinted/szerintetek jó lenne az én esetemben?
2014. júl. 12. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Legalább meg kéne próbálni a csapos megoldást

Ha nem akarja v. tudja megcsinálni a körzetis,

próbáld meg magándokinál, de gyanúm, hogy azért akarják kihúzatni, mert a csapos megoldás esetleg nagyon drága is lehet, ha pl. előtte még gyökértömni kéne a fogakat

2014. júl. 12. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha rágófog, akkor annak több gyökere meg gyökér-csatornája van és gyökértömésnél minden csatornát

be kéne tömni, vagyi az összességében lehet drágábban jönne ki, mint kihúzni. De előre kérdezd meg a dokit, mennyibe kerülne a pótlás, és milyet gondolt, amíg nem akar mondani semmit, addig ki ne huzass egy fogat sem

2014. júl. 12. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Vagy ha félsz a húzástól kérd meg az orvosod, hogy

adjon beutalót a szájsebészetre, mert letört fogaknál sokszor előfordul, hogy húzás közben beletörik a fog korona és nem bírja kiszedni v. beletörik a gyökér

2014. júl. 12. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:
25000 és 35000 között van darabja a porcelánfognak.
2014. aug. 17. 06:11
 18/18 anonim válasza:

mi lett a fogaiddal?

remélem nem engedted, hogy kihúzzák. egyáltalán röntgent csinált? ha nem törött íny alá és nem gennyes, akkor meg lehet menteni. sok orvos egyből húzni akarja akármilyen fiatal vagy. nekik ez egyszerűbb, mint kezelni sajnos :(

2014. aug. 24. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!