Mennyibe kerül 1db műfog?
Figyelt kérdés
SZTK-ban lehet csináltatni 4 db. Porcelán műfogat?ha igen mennyibe kerül darabja egy 17 évesnek? És magánrendelőkben mennyibe kerülhet?2014. júl. 12. 15:49
2/18 anonim válasza:
Az árat nem tudom viszont nekem vannak eladó porcelán,arany,ezüst. fogak ha érdekelnek eladom neked esetleg cserélhetünk halló készülékre.
3/18 anonim válasza:
Vagy hidat?
Olyan nincs, hogy egy db műfog
4/18 anonim válasza:
Megvan még a fog vagy már kihúzták?
Ha még megvan a fog,akkor lehet rá koronát készíttetni, ha nincs meg, akkor híd szokott kelleni, ami legalább három tagú (de lehet több)
5/18 A kérdező kommentje:
hát kifogják húzni a fogat
2014. júl. 12. 16:02
6/18 anonim válasza:
Egyet fognak húzni vagy kettőt?
Ha egyet, akkor elég a háromtagú híd, ha megvan a
mellette lévő két fog. Vagy esetleg fogbeültetsé, de
azt csak magánnál csinálnak és egy db legalább kétszázezer Ft
7/18 A kérdező kommentje:
értem és ez a híd mennyibe szokott általában kerülni?
2014. júl. 12. 16:12
8/18 A kérdező kommentje:
Illetve a hidat Sztk ban is megcsinálják?
2014. júl. 12. 16:18
9/18 anonim válasza:
Muszáj kihuzatni?
Ha nem muszáj, ne hagyd pláne nem ennyi idősen
10/18 anonim válasza:
Hát elvileg csinálnak a körzetis fogorvosnál is
Még ott talán olcsóbb is, de konkrét árat nem tudok
Egy tag kb. húszezer, akkor három tag hatvanezer, szóval nem olcsó Ne huzasd ki ha nem muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!