Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerűl 11 db. műfog?

Mennyibe kerűl 11 db. műfog?

Figyelt kérdés
Természetesen mindennel együtt,csináltatás stb.
2011. szept. 17. 18:39
 1/8 anonim válasza:

Hát nekem most csinálnak koronát és implantátumot is. A koronának 55ezer db-ja, az implantátumnak 200ezer darabja. Két fogam helyére kerül implantátum, egy letört fogamra pedig korona. Így összesen 455ezer Ft lesz.

Ez egy ár a sok közül (Szeged).

2011. szept. 17. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy korona, vagy hid, vagy beultetes. Tehat: van-e foggyökér?

ÉS attol, hol van ez, SZTK-ban vagy magánorvosnal, Budapesten-e vagy tavolabb.

2011. szept. 17. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
....elozo vagyok, nekem eddig egy koronam van, porcelan, Bp. Belvaros, budai oldal (!!!), tavasszal csinaltak, 22 E Ft volt.
2011. szept. 17. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha implantátum akkor kb 1 milla
2011. szept. 17. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem! Bp belvarosban 200 E Ft darabja! Majdnem mindenhol.
2011. szept. 17. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Foggyökeret is ki kell szedni mert mind tönkrement,ugyértem mind a11!Amugy szigetszentmiklósi vagyok,esetleg ha tud valaki itt fogorvost aki aránylag olcsón megcsinálná nekem,300e forintot tudok rászánni!
2011. szept. 17. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
11db fog nagyon sok. Van több variáció. Ez függ sok mindentől, honnan hiányoznak, lehet e hidat csinálni stb. Az implantátum iszonyat drága, annak darabja ahogy előttem írták mindennel együtt 150 ezer alatt nem áll meg darabja. De keress fel egy fogorvost(vagy többet) az elmond mindent
2011. szept. 18. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amugy a rágófogaimrol van szó,alul is és fönt is van rossz!De hidat nem hiszem hogy lehet csinálni!
2011. szept. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!