Mennyibe kerűl 11 db. műfog?
Figyelt kérdés
Természetesen mindennel együtt,csináltatás stb.2011. szept. 17. 18:39
1/8 anonim válasza:
Hát nekem most csinálnak koronát és implantátumot is. A koronának 55ezer db-ja, az implantátumnak 200ezer darabja. Két fogam helyére kerül implantátum, egy letört fogamra pedig korona. Így összesen 455ezer Ft lesz.
Ez egy ár a sok közül (Szeged).
2/8 anonim válasza:
Attol fugg, hogy korona, vagy hid, vagy beultetes. Tehat: van-e foggyökér?
ÉS attol, hol van ez, SZTK-ban vagy magánorvosnal, Budapesten-e vagy tavolabb.
3/8 anonim válasza:
....elozo vagyok, nekem eddig egy koronam van, porcelan, Bp. Belvaros, budai oldal (!!!), tavasszal csinaltak, 22 E Ft volt.
4/8 anonim válasza:
Ha implantátum akkor kb 1 milla
5/8 anonim válasza:
Nem! Bp belvarosban 200 E Ft darabja! Majdnem mindenhol.
6/8 A kérdező kommentje:
Foggyökeret is ki kell szedni mert mind tönkrement,ugyértem mind a11!Amugy szigetszentmiklósi vagyok,esetleg ha tud valaki itt fogorvost aki aránylag olcsón megcsinálná nekem,300e forintot tudok rászánni!
2011. szept. 17. 19:32
7/8 anonim válasza:
11db fog nagyon sok. Van több variáció. Ez függ sok mindentől, honnan hiányoznak, lehet e hidat csinálni stb. Az implantátum iszonyat drága, annak darabja ahogy előttem írták mindennel együtt 150 ezer alatt nem áll meg darabja. De keress fel egy fogorvost(vagy többet) az elmond mindent
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amugy a rágófogaimrol van szó,alul is és fönt is van rossz!De hidat nem hiszem hogy lehet csinálni!
2011. szept. 18. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!