Barátom retteg a fogorvostól mit tehetnék érte? (bővebben lent)
Miért nem megy olyan fogorvoshoz aki fájdalommentesen kezel, vagy altatásos?
Vagy ivás helyett vegyen be előtte egy nyugtatót/szorongásgátlót. Én fél szem frontint és egy szem algopirint veszek be fogászat előtt egy órával, mert én is parás vagyok. Ismerek nagyon jó fájdalommentes dokit is, nekem messze van, de ha kell elérhetőség, szólj.
Egyébként én hozzá mentem először, évek kihagyásával:
Nagyon-nagyon jó fogorvos, csak azt a fogat kezeli, amivel tényleg gond van, kedves, türelmes, az asszisztense is az. Nem tudom, nyugdíjba ment-e azóta, mert sztk-s orvosra váltottam (aki szintén nagyon szuper, de sajnos csak a körzeteseket fogadja tudtommal, így nem ajánlgatom), de egy próbát megér. Ha a fia van helyette, ő is nagyon jó. Időpontot nehéz kapni hozzá, de ha nagyon fáj, akkor beraknak valahová. Pár évvel ezelőtt kb 8000 Ft volt egy tömés, nekem mást nem csináltak, így azt nem tudom sajnos. De altatni nem fog. :) (Viszont ha kéred, még az érzéstelenítő helyét is bekeni lidokainnal :D)
Mennyi idős?
Van a szedálás (bódítás), az nem olyan drága
Úgy is kezeltethetné magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!