Kisss02 kérdése:
Mit tehetnék begyuldat a fogam vagy huzatot kaptam pontosan nem tudom, többi lent?
Figyelt kérdés
Begyuladt a fogam, megdagadt az arcom, nem tudom kinyitni a számat, folyik a geny a fogból, volt szerdán a korházba is , a fogorvos azt mondta szedja antibiotikumot már 1 hete szedem de nem segít, valami kemény bök szerü valamit érzek az arcomon a fog iránt , bal alsó fog, mit tehetnék?
Használtam jeget, teákat, sósvízet.
2014. júl. 6. 10:48
1/9 anonim válasza:
Már csak a húzás marad ilyenkor, ha nem használ
az antibio -
3/9 anonim válasza:
Ha tömött a fog, lehet újra réne tömni
v. gyökértömést csinálni, de előtte mindenképp
röntgen
4/9 A kérdező kommentje:
ismétlem a számat nem tudom kinyitni! ép hogy enni tudok mini darabokat
2014. júl. 6. 11:14
5/9 A kérdező kommentje:
lyúkas fog
2014. júl. 6. 11:14
8/9 A kérdező kommentje:
szóval voltam a fogdokinál azt mondta 5napig szedjak antibiót, az meg is van , van valami keménység a fog iránt az arcomon, a fogból folyik a geny!
2014. júl. 6. 18:43
9/9 anonim válasza:
Hát akkor szedd végig azt az antibiot, aztán majd kiderül mit lehet még vele tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!