Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fáj a gyökérkezelt fog?

Miért fáj a gyökérkezelt fog?

Figyelt kérdés
A problémám nem mindennapi... volt egy törött fogam áprilisban, amivel elmentem egy magánorvoshoz, gyökérkezelte. Aztán kitisztította, kb 3szor mentem vissza hozzá, végig gyógyszerestömést tett bele, majd nyitott gyökércsatornával éltem úgy 1.5 hónapig.(NEM volt tályog a fogamon!!, mégsem tömte be). Aztán addig maradt a csatorna nyitott, míg begyulladt... újra jöttek a gyógyszeres tömések, majd végül nagy nehezen kaptam egy ideiglenes tömést, ami 2 hétig volt a fogamban. Nem volt semmiféle fájdalmam az elmúlt hónapokban, és nem voltam hajlandó többé ehhez az orvoshoz visszamenni, mert úgy éreztem csak a pénzzel húz le, és elcseszte a kezelést. Elmentem egy másikhoz miután magától kiesett az ideiglenes tömésem, és beletette a fogamba azt a hosszú tűt és iszonyatosan fájt! Aztán tisztította a gyökércsatornát, a végére megint nem fájt, letömte most ideiglenessel, viszont picit hasogat. Arra volnék kíváncsi hogy mitől??? Tályog már nem volt rajta aztmondta, hogy rendben. Időváltozástól lehet??
2014. júl. 9. 11:53
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nekem is volt kálváriám de, most végre jó helyen vagyok.

Dr. Tasnádi Nóra [link]

Lehet részletre is nála.

2014. júl. 29. 20:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Már vége van (lekopogom), tegnap sikeresen felépítették a fogam, és teljesen kikezelték belőle a fájdalmat! :) Ő egy fogorvos tanuló volt, de mégis 3 hét alatt rendbeszedte a fogam, némely "tapasztalt" orvos elbújhat mellette!
2014. júl. 30. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!