Mit lehet kezdeni csírahiányos ritka fogazattal?
Csírahiányosak a fogaim, ezért szétszórtan helyezkedik el a maradék fogaim. A távolság nem akkora, hogy beférjen egy fog. Barátnőm szerinte, így aranyosabb, meg egyedi szexepilem, de szerintem nem olyan esztétikus.
Fogszabályzás, majd utána implantátum.
Vagy
Kihuzni pár fogat ami nem esztétikus és híddal potolni. Pl ha felül a szemfogaid jók, akkor a 4 metsző fogad helyére kerülhetne hídpótlás amit a 2 szemfogad tart. Persze az is lehet h nem kéne kihúzni a metsző fogaidat, de mivel nem látom nem tudom.
A hátsó régióhoz nem nyulnék mivel az nem latszik, csak az elülső fogaidhoz a helyedben
Úristen utolsó, még jó, hogy nem nyúlnál hozzá, mivel nem vagy fogorvos. Akkora baromságokat írsz a hídról, hogy az nem igaz.
Fogszabályozó orvost keress fel, majd ő tájékoztat a lehetőségekről.
Pénztárca függő
Att olvastam, hogy csírahiány esetén ajánlott az implantátum
Én csiszolás nélküli matyland hidat csináltatnék. Ha nincs pénzed és egyszerű megoldást akarsz. A két metszőt kell csak kicsit lecsiszoltatni és közé be lehetne építeni a hidat. Max középen lenne egy rés, de az tényleg szexepilem is, mint Madonnának.
Kedves 4es történetesen fogorvos vagyok.
Ettől függetlenül nyilván senki se tudja látatlanba megítélni, mert amit linkelt a kedves kérdező feltételezem nem a saját fogsora (vagy igen?), csak egy szemléltetés. Még ha az is, röntgenfelvétel is kellene róla minimum h bárki kezelési tervvel tudjon előállni.
Én ez nem értem sajnos h valaki segítő szándékkal válaszol egy kérdésre és leszólja olyan aki nyilvánvalóan nem ért a témához mert azt se tudja mi az a hídpótlás. Én sem írok kommentet olyan kérdéshez amiről nincs fogalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!