Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehet kezdeni csírahiányos...

Mit lehet kezdeni csírahiányos ritka fogazattal?

Figyelt kérdés

Csírahiányosak a fogaim, ezért szétszórtan helyezkedik el a maradék fogaim. A távolság nem akkora, hogy beférjen egy fog. Barátnőm szerinte, így aranyosabb, meg egyedi szexepilem, de szerintem nem olyan esztétikus.

[link]

2014. jún. 26. 19:56
 1/8 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok
2014. jún. 26. 19:57
 2/8 anonim válasza:
100%
Erről egy esztétikai fogászaton kellene érdeklődnöd.
2014. jún. 26. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Fogszabályzás, majd utána implantátum.

Vagy

Kihuzni pár fogat ami nem esztétikus és híddal potolni. Pl ha felül a szemfogaid jók, akkor a 4 metsző fogad helyére kerülhetne hídpótlás amit a 2 szemfogad tart. Persze az is lehet h nem kéne kihúzni a metsző fogaidat, de mivel nem látom nem tudom.

A hátsó régióhoz nem nyulnék mivel az nem latszik, csak az elülső fogaidhoz a helyedben

2014. jún. 26. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Úristen utolsó, még jó, hogy nem nyúlnál hozzá, mivel nem vagy fogorvos. Akkora baromságokat írsz a hídról, hogy az nem igaz.

Fogszabályozó orvost keress fel, majd ő tájékoztat a lehetőségekről.

2014. jún. 26. 22:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem simán lehet hid csak akkor le kell csiszolni négy fogat
2014. jún. 26. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Pénztárca függő

Att olvastam, hogy csírahiány esetén ajánlott az implantátum

2014. jún. 26. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Én csiszolás nélküli matyland hidat csináltatnék. Ha nincs pénzed és egyszerű megoldást akarsz. A két metszőt kell csak kicsit lecsiszoltatni és közé be lehetne építeni a hidat. Max középen lenne egy rés, de az tényleg szexepilem is, mint Madonnának.

[link]

2014. jún. 27. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 4es történetesen fogorvos vagyok.

Ettől függetlenül nyilván senki se tudja látatlanba megítélni, mert amit linkelt a kedves kérdező feltételezem nem a saját fogsora (vagy igen?), csak egy szemléltetés. Még ha az is, röntgenfelvétel is kellene róla minimum h bárki kezelési tervvel tudjon előállni.

Én ez nem értem sajnos h valaki segítő szándékkal válaszol egy kérdésre és leszólja olyan aki nyilvánvalóan nem ért a témához mert azt se tudja mi az a hídpótlás. Én sem írok kommentet olyan kérdéshez amiről nincs fogalmam.

2014. jún. 27. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!